Az Ön kutyaoktatója

A weboldal eladó!
Érdeklődni:
0630-335-7885

Miért válasszon engem?

  1. Olcsó árakkal dolgozom
  2. Rugalmas az időbeosztásom
  3. Munkámra garanciát vállalok

 

Kutyasétáltatás olcsón - A kutyáknak is jár a kikapcsolódás!


A kutyák az ember körül élő állatok legismertebb, és talán legszeretettebb képviselője. Sok féle állat él az ember háztartásában, de kutyák mindig kiemelkedő szerepet töltöttek be az ember életében. Segítették a vadászatban, őrizték a tulajdonát, védték az életét, és gyakran az életüknél is jobban ragaszkodtak a gazdájukhoz. Nem véletlen, hogy sok esetben inkább beszélhetünk a kutya és az ember közötti egyfajta társas kapcsolatról, ahol mind két félnek meg van a saját helye, feladata. Manapság is rengeteg kutya él Magyarországon, szinte minden háztartásra jut egy. Napjainkban nyilván már nincs olyan munkamegosztás az ember és a kutya között, mint régen, és a kutyák szerepe az ember életében sokkal kisebb területre zsugorodott. A kutyák többségének ma már nincs szinte semmilyen feladat, mert lényegében a házőrzés is csak szimbolikus. Az ember többnyire azért tart kutyát, mert szereti őket, és nem tulajdonít neki szerepet, sajnos úgy is mondhatjuk, hogy csak hobbiból tartja.


A kutyák nagyon sok örömöt, és kellemes pillanatot tudnak szerezni az embernek, de ugyanakkor arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy gyakran inkább tehernek érzi a gazdája a kutyát, és nehezére esik a legalapvetőbb igényeit is biztosítani számára. Sőt, sajnálatos módon sokan meg is szabadulnak kedvencüktől, elengedve valamilyen számára ismeretlen helyen, hogy ne találjon haza, vagy még rosszabb esetben, az életét is kioltják. Az egyik legfárasztóbb, és legkevésbé kedvelt kötelessége a gazdának, hogy a kutyát megsétáltassa. Főként igaz ez olyan állatok esetén, amelyeket lakásban tartanak, vagy kennelben, illetve egyéb kis területen elzárva, ahol a kutya inkább rabnak érzi magát, mint családi barátnak. Az ő esetükben alapvető fontosságú a rendszeres, napjában többszöri sétáltatás, illetve a velük való egyéb foglalkozás.  

Természetesen sokan vannak, akik bármennyire is szeretnék, nem tudják a kutyájuknak biztosítani a számukra nagyon fontos mozgás lehetőséget. Az ő segítségükre sietnek a kutyasétáltatók, akik a gazdával való megegyezés esetén elviszik a gazda helyett a kutyát sétálni, illetve foglalkoznak vele, hogy a kutya lelkivilága is egészséges maradjon, illetve a szükséges mozgáslehetőséghez hozzá jusson. Ez nagy segítség a gazdáknak, hiszen így ők is nyugodtan tehetik a dolgaikat, mert a kutyájuk jó kezekben van, és megkapja a szükséges odafigyelést. Mint mindenben a kutyasétáltatásban is vannak különbségek az árat tekintve, és vannak, akiket nem feltétlenül a kutyák szeretete vezérel, hanem egyszerűen a pénzszerzési lehetőség.

Bízza kutyáját ránk. Értünk a kutyákhoz, szeretünk velük foglalkozni, vigyázunk az épségükre, és mindezt kedvező áron. Kutyasétáltatás olcsón? Ne keressen tovább, hanem hívjon minket.