Az Ön kutyaoktatója

A weboldal eladó!
Érdeklődni:
0630-335-7885

Miért válasszon engem?

  1. Olcsó árakkal dolgozom
  2. Rugalmas az időbeosztásom
  3. Munkámra garanciát vállalok

 

Kutyaoktatás otthon, háznál is oktatjuk a kutyákat!


Köztudott, hogy az ember és a kutya között különleges kapcsolat alakult ki. Egyrészt ez visszavezethető arra a hosszú időre, amely eltelt azóta, hogy a kutya az ember mellé szegődött, másrészt arra a rendkívüli ragaszkodásra, amellyel alap esetben a kutya kötődik az emberhez. A régmúltban a kutyának feladata volt az ember mellett, őrizte annak tulajdonát, testi épségét, együtt vadászott vele, társa volt a magány, az egyedüllét pillanataiban. Főként igaz volt ez bizonyos szakmák, tevékenységek esetén. Itt elég megemlíteni a pásztorokat, vadászokat. Manapság a kutyára már nem „munkaeszközként” tekintünk, hanem inkább olyan társra, aki része az életünknek, és jelen van a család életében. Jellemzően a legtöbb kutyatartó szereti kedvencét, és erős ragaszkodás alakul ki közöttük. Azt azonban tudni kell, hogy az ember, felelős a kutyáért, és ez komoly odafigyelést igényel, lényeges, hogy a kutya oktatása legalább alapszinten megtörténjen. A kutya hasonlóan az emberhez igényli a szeretetet, az odafigyelést, és neki is van testi és lelki szükséglete. Igényli a foglalkozást, a játékot, és nincs ellenére a tanulás sem. A legtöbb gazdi azonban nincs arra felkészülve, hogy a kedvencét tanítsa, fegyelmezze, szocializálja, stb. Természetesen ennek több oka is lehet. Egyik ilyen ok lehet az, hogy az embereknek nincs idejük arra, hogy maguk foglalkozzanak rendszeresen a kedvencükkel, illetve gyakran arra sem, hogy elvigyék kiképző iskolába.

Egyre égetőbb szükség jelentkezett ennek a helyzetnek a kezelésér, azaz megjelent egyfajta igény arra, hogy a kutyaoktatás otthon, háznál történjen. Ezt az igényt ismerte fel kiképzőiskolánk. Vállaljuk, hogy háznál is oktatjuk a kutyákat, azaz saját otthonában, a kutya által megszokott környezetben, illetve az ügyfeleink időbeosztásához igazodva végezzük el a kiképzést. Természetesen az időpontokat előzetesen telefonon egyeztetjük. Ügyfeleink hívását elsősorban Érd, Tárnok, Törökbálint, Diósd, Sóskút és ezek vonzáskörzetéből várjuk. A kiképzés során kiemelt szerepet kap az, hogy a gazdi elvárásait olyan formán teljesítsük, hogy közben ne sérüljön a kutya személyisége sem. Kívánság szerint megtanítjuk a kutyával a legfontosabb engedelmességi gyakorlatokat, és környezetbe való egészséges beilleszkedést, hogy a kutya a különböző élethelyzeteket nyugodtan kezelje. Igény szerint összetettebb gyakorlatokra is megtanítjuk a kutyát. Amennyiben kutyája kezelhetetlen, illetve nehezen kezelhető, akkor se habozzon, hanem tárcsázza számunkat, és segítségére sietünk. Természetesen rendelkezésére állunk tanácsokkal is, hogy Önnek is minél jobb kapcsolata alakulhasson ki kedvencével, illetve a felmerülő kisebb konfliktusokat, helyzeteket kezelni tudja.

Díjazásunk óradíj szerint történik: 3.000 Ft/óra-tól Érd, Tárnok, Törökbálint, Diósd, Sóskút körzetében. Egyéb településeken történő oktatás díjazása telefonos megegyezés kérdése.