Az Ön kutyaoktatója

A weboldal eladó!
Érdeklődni:
0630-335-7885

Miért válasszon engem?

  1. Olcsó árakkal dolgozom
  2. Rugalmas az időbeosztásom
  3. Munkámra garanciát vállalok

 

Kutyaoktatás árak

Tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy manapság minden elköltött pénz számít a családoknál, éppen ezért a kutyaoktatás árak tekintetében a lehető legolcsóbban végzem a munkámat. A kutya képességeinek felmérését követően az alábbi árakkal számolhat, ha engem választ a kutyaoktatást illetően:

Kutyaoktatás árak:

Kutyaoktatás az Ön otthonában: Amennyiben a telefonos kapcsolatfelvételt követően úgy beszéljük meg az oktatást, hogy én megyek a kutyushoz, akkor Érd város és 10 km-es vonzáskörzetében 3.000.-Ft - 5.000.-Ft-ig alakul az oktatás díja. Az otthoni oktatásról bővebben itt olvashat...

Kutyaoktatás bentlakással: Ennek az oktatási lehetőségnek a díjazását minden esetben egyénileg beszéljük meg. A bentlakásos oktatást megelőzőleg fel szoktam mérni a kutyus képességeit, mely idő alatt is már nálam van az eb. Az egy hetes felmérés ára 7.000.-Ft, melyet követően tudunk a folytatást illetően határozni a gazdival közösen. Ennél a lehetőségnél azért még azt meg kell említenem, hogy bentlakásos oktatást egyszerre egy, maximum 2 kutyussal végzem egyszerre. A bentlakásos oktatásról itt olvashatja el a részleteket.

Kutyaiskolás oktatás kis létszámú csoportokban: Tárnokon, előre meghatározott időpontokban heti rendszerességgel kutyaiskolában is oktatunk 3-4 kutyussal és gazdival együtt. Az oktatás ideje egy óra. A kutyaiskolás kiképzés ára 2.000.-Ft / alkalom. Bővebben a kutyaiskolás oktatásról itt!

Egyedi igények: Amennyiben Önnek egyedi oktatási igényei lennének, vagy az előző 3 lehetőséggel kapcsolatosan szeretne egyeztetni, kérem hívjon engem bizalommal.